Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Soft Cursa Campionilor, matematica clasa a III-a

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Soft clasele primare Cursa Campionilor, matematica clasa a III-a

Grupajul Cursa Campionilor se compune din:
- Cursa Campionilor I - Matematica pentru clasa I;
- Cursa Campionilor II - Matematica pentru clasa II;
- Cursa Campionilor III - Matematica pentru clasa III;
- Cursa Campionilor IV - Matematica pentru clasa IV.

Aceste programe sunt, in aparenta, numai jocuri foarte distractive dar, in realitate, reprezinta o foarte complexa si eficienta modalitate de a evalua cunostintele matematice ale unui scolar la nivelul respectiv. "Clasamentul", tabela care inregistreaza si ordoneaza rezultatele, face ca aplicatiile sa ofere reale satisfactii iubitorilor de competitii, mai ales daca sunt folosite in colectiv.

"Cursa" poate fi parcursa cu toate genurile de exercitii matematice corespunzatoare nivelului respectiv, pe 5(cinci) niveluri de dificultate, iar jocul "Tabelul" reprezinta o alternativa distractiva a acestui mod de exersare. Pentru evitarea repetitiei, testele sunt aleatoare (cu valori alese la intamplare). Interactivitatea, continutul foarte bogat in sunet si imagini deosebite, cat si comentariile lui Toby, simpaticul personaj care asista operarea, atrag mult copilul iar aplicatiile isi ating scopul educational, ocupand in acelasi timp, intr-un mod deosebit de eficient, timpul de joaca al micului utilizator.

Cadrul didactic utilizator al acestor aplicatii beneficiaza de rezultate superioare in activitatea profesionala, simultan cu diminuarea efortului intelectual si imbunatatirea substantial? climatului mediului de lucru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura