Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Atlas comentat Istoria romanilor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Atlas comentat Istoria romanilor

Istoria Românilor. Atlas comentat reprezintă o nouă abordare metodologică, în care hărţile istorice sunt însoţite de comentarii, surse istorice şi teste de evaluare utile pentru pregatirea examenului de bacalaureat.

Structurarea atlasului pe nouă capitole, respectând programa de bacalaureat, constituie un ajutor pentru elevi şi cadrele didactice care predau istoria.

Hărţile, însoţite de legende sugestive, sunt completate de sinteze, succinte şi accesibile.

Rubrica ,,Ştiaţi că?" reprezintă o întregire a tabloului de informaţii istorice oferite tuturor celor interesaţi de o nouă perspectivă a interdisciplinarităţii Istorie-Geografie.

La rândul său, rubrica ,,Aşa vă place Istoria?" oferă publicului specializat suficiente surse istorice din lucrările unor istorici de renume din ţară şi străinătate.

Limbajul istoric este riguros ştiinţific, respectă normele didacticii specialităţii.

Testele de evaluare, de la sfârşit de capitol, reprezintă un ajutor neprecupeţit pentru elevii din clasele terminale liceale în pregătirea conştientă a tematicii de examen.

Istoria Românilor. Atlas comentat se prezintă ca un material auxilliar de strictă actualitate, necesitate şi accesibilitate.

Autor: Nicolae I. Diţă, Niculae Cristea

Pagini: 64
Format: 21X29,5 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura