Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dictionar englez-roman Oxford business (cartonat)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Dictionar englez-roman Oxford business (cartonat)

Seria: Dicţionare şi lucrări de lexicografie
Acest dicţionar este unul bilingv, englez-român, conţinând circa 6.500 de articole, cu terminologie foarte folosită în mediul de afaceri anglo-saxon şi nu numai.

Deoarece sfera „afacerilor“ este una foarte cuprinzătoare, termenii din dicţionar provin dintr-o varietate largă de domenii, cum ar fi marketingul, contabilitatea şi finanţele, legislaţie, IT, inginerie, istoria economiei, politică şi multe altele. Este un instrument foarte util nu doar pentru oamenii de afaceri (după cum reiese şi din titlul său), ci şi pentru profesorii sau studenţii de la facultăţi cu profil economic, pentru ingineri, economişti, jurişti, specialişti IT etc., meserii în care foarte mulţi termeni au o origine britanică.

Dicţionarul conţine nu doar traducerea sau explicaţia termenului, ci şi diverse exemple practice, care vă vor permite să vă familiarizaţi şi mai bine cu mediul de afaceri şi cultura britanică. Îl puteţi folosi ca pe o enciclopedie, căutând diverşi termeni atunci când aveţi nevoie de ei, sau îl puteţi citi ca pe o carte, din scoarţă-n scoarţă.

Sunt incluşi şi termeni americani, australieni şi din alte ţări vorbitoare de limbă engleză, dar şi termeni preluaţi din limba latină, franceză, germană etc.

Nr. Pag: 752
Trimite mesaj
Din Gura in Gura